Suroviny:

300 g jahod 
4 kolečka ananasu 
3 broskve 
2 lžíce cukru moučka nebo 2 lžíce medu 
2 lžíce vínovice 
špetka mleté skořice 
 

Postup: 
Jahody zbavíme podle potřeby stopek a opláchneme je. Pokud máte sterilovaný ananas, necháme jej okapat. Broskve omyjeme, rozpůlíme je a vypeckujeme. Následně všechno ovoce nakrájíme na stejně velké kousky. Dřevěné špejle namočíme na chvilku do studené vody. Potom na ně střídavě napichujeme připravené ovoce. 
Moučkový cukr nebo med dobře promícháme s vínovicí a ochutíme špetkou mleté skořice. Ovocné špízy důkladně potřeme sladkou marinádou. Položíme je na rozehřátý gril a krátce ogrilujeme, asi 3-5min. Opatrně je otáčíme, ale dáváme pozor, aby se ovoce nerozpadlo.