Suroviny:
asi 600 g candáta
3 velké cibule
200 ml smetany
100 g strouhaného tvrdého sýra
60 g másla
citron, sůl, pepř
Postup:
Rybu nakrájím na porce, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Dno pekáčku poklademe lístky másla, na ně položíme porce ryby, zasypeme je kolečky cibule a opět na ně naskládáme máslové lupínky. Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme, dokud cibule nezrůžoví. Potom vše zalijeme smetanou smíchanou s nastrouhaným sýrem a ochucenou pepřem a vložíme zpět do trouby. Zapečeme dozlatova.
Podáváme s různě upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.
Komentáře
Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.